Misschien ligt La Marmite wat onopvallend langs een doorgaande weg, maar wat hier gemaakt wordt met zoveel enthousiasme, aandacht en creativiteit, daar kunt u niet zomaar aan voorbij gaan…

Na een jarenlange ervaring als kok in Frankrijk en in de Voerstreek begint Cherif in 2007 zijn eigen restaurant, hier in Oost-Maarland. Inmiddels maakt hij kwalitatief hoogstaande gerechten. Er wordt zoveel mogelijk vers gemaakt, soms met kruiden uit eigen tuin of groenten van de markt in Luik. Ook vlees en vis worden gekeurd door het geoefende oog van deze chef-kok en zoveel mogelijk betrokken van de bron. Zo kan er in het jachtseizoen wel eens everzwijn van de jagers uit de Ardennen worden opgediend, maar ook ree en hert komen vaak uit deze bosrijke streek.

Zijn Marokkaanse ‘roots’ vind je terug in de specialiteiten als couscous en tajine. In speciale potten zoals de tanjia wordt het vlees gestoofd totdat het de juiste textuur en malsheid heeft. Enig geduld is hier wel voor nodig, maar het resultaat is dan ook subliem.

 

Menukaart
Drankenkaart
Parkeren

Op verzoek organiseren wij een speciale avond. Bijvoorbeeld een verjaardag, een buffet (tot 50 pers.) of een gezellige avond met een groep (tot 40 pers). Graag van tevoren even bellen, dan bespreken we de mogelijkheden.

Reserveren kan via de Menubalk "Reserveren" , of via telefoonnummer: 043-4090400 of via mail: info@restaurant-lamarmite.nl. Geef speciale wensen graag even door. Als je een telefoonnummer achterlaat, bellen we je terug.

Vanuit ons restaurant kunt U diverse wandelingen maken in het mooie zuidlimburgse landschap. U vindt deze wandelingen op https://wandelgidszuidlimburg.com/

Ontspannen genieten van lekker eten in een gezellig restaurant.ContactOpeningstijden